Majakan pikavipit

Everyday Laina.com Ainalaina
Everyday antaa vapaaseen käyttöösi jopa 1000 €:n luottorajan, ilman kiinteää vuosimaksua.

Voit nostaa haluamiasi summia tilillesi luottorajasi puitteissa kätevästi joko netissä tai tekstiviestillä, vaikka joka päivä. Sopimuksen tekeminen on ilmaista ja maksat ainoastaan luoton käytöstä.

Laskun saat kerran kuussa, joko postilaatikkoosi tai sähköpostiisi. Tässä kuussa tehdyt nostot maksat ensi kuun lopussa. Saat siis keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Voit myös hyödyntää osamaksuominaisuuden ja maksaa vain laskun minimilyhennyksen.

Everyday on kuin luottokortti kännykässä!

Hae Everyday tästä: Everyday

Ota juuri itsellesi sopiva laina! Laina.com:ssa valitset eurolleen ja päivälleen tarkasti sellaisen lainan jonka tarvitset, näin vältät turhan pitkiä tai suuria lainoja ja säästät selvää rahaa lainakuluissa.

Hae lainaa tästä: Laina.com

Pikavippi helposti ja turvallisesti

Ainalaina on jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalainen ja suomalaisten omistama pikavippiyritys. Meidät tunnetaan luotettavana ja turvallisena lainanantajana, josta kertoo myös Ainalainalle myönnetty Avainlipputunnuksen käyttöoikeus. Ainalaina on myös Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen.

Kun olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja olet vähintään 19-vuotias, myönnämme sinulle ensilainana 100 euroa. Yli 19-vuotiaille ensimmäinen lainasumma on jopa 200 €. Suurin Ainalainan pikavippi on 1000 euroa. Pikavipin saat ilman takaajia tai vakuuksia yksinkertaisella, turvallisella ja ilmaisella verkkohakemuksella. Meillä ei ole tarvetta piilotella kuluja, vaan näet kustannukset avoimesti lainaa hakiessasi.

Jos haluat kysyä tarkemmin palvelustamme ota rohkeasti yhteyttä. Meillä sinua palvellaan 24/7 sekä puhelimitse, että sähköpostitse ja lainahakemuksia käsittelemme klo 07.00 - 23.00. Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.

Tervetuloa Ainalainan asiakkaaksi! Hae lainaa tästä: Ainalaina

Pikavippi.fi Capitum Ferratum
Ota pikavippi tästä: PikaVippi Tervetuloa Capitumin asiakkaaksi

Palvelusta saat 50, 100, 150, 200, 300 ja 400 euron pikavippejä ilman vakuuksia tai takaajia. 24 vuoden ikäraja uusille asiakkaille.

Tutustu ensin lainaehtoihin, jotka vaikuttavat lainapäätökseen.

Nopea lainapäätös ja rahat maksetaan tilillesi noin 15 minuutissa.

Asiakaspalvelutiedotteet

Olemme uudistaneet sivujamme ja toimintatapojamme joustavammaksi asiakkailemme.

UUTTA palvelussamme on ILMAINEN NETTIHAKEMUS, kokeile sinäkin!

Nyt myös 400 € lainat meiltä.

Hae lainaa tästä; Capitum

Maailman rehellisin pikalainafirma

Pikavippiä ilman ikäviä piilokuluja, nopeasti ja luotettavasti.

Rehellisyys on meille kaikki kaikessa. Niinpä toimintaperiaatteisiimme kuuluu täydellisen avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu: emme peri piilokuluja yhdestäkään palvelustamme. Pikavipin hakeminen on aina maksutonta, hyväksyttiin hakemuksesi tai ei. Myös asiakaspalvelumme numerossa 0800-166 308 on täysin lisämaksuton.

Lainat

Ferratum myöntää pikavippejä 18 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilölle. Uutena asiakkaana voit hakea 50-400 €:n pikavipin, nykyinen asiakkaamme voi hakea 50-1000 € pikavippiä. Huomioithan, että lopulliseen, sinulle myönnettyyn lainasummaan vaikuttavat monet tekijät. Henkilökohtaisen lainatarjouksesi näet kirjautumalla sisään palveluumme verkkopankkitunnuksillasi. Saat rahat nopeasti tilillesi helpolla netti- tai tekstiviestihaulla ilman vakuuksia tai takaajia. Kuten sanottu, maksat vain ja ainoastaan kulut saamastasi lainasta.

Hae lainaa tästä Ferratum

Vippiluotto.fi Viestilaina Reissuluotto
Pikalainaa luottamuksella jo vuodesta 2006!

Tarjoamme lainaa Sinulle yli 20-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen, ilman vakuuksia.

Pikavipin maksuaika on joko 30-120 päivää, riippuen lainasummasta.

Palvelumme on avoinna Ma-Pe 09.00 - 21.00, La-Su 11.00 - 19.00.

Hae Tästä:  Vippiluotto

Viestilainan pikavippi - Viisaan vippaajan valinta

Nappaa satanen tai pari kun rahapula rankaisee!

Tiesitkö, että keskimääräinen lainasumma suomalaisten vippaajien keskuudessa on 217 euroa? Sillä saa jo paljon helpotusta kuukauden kuluihin. Monet meistä hankkivat mielellään vähän paremmat ruokaostokset viikonlopuksi tai ajavat autolla vielä yhden tankillisen ennen seuraavaa palkkapäivää. Kokeile itse miten Viestilainan pikavippi toimii ja valitse oheisesta lainaliukurista rahareikäsi paikkaava summa. Lainaliukuri ilmoittaa sinulle lainastasi aiheutuvat kulut sekä laina-ajan. Muista aina, että pikavippi on hyvä juttu, kunhan et joudu kierteeseen!

Maksuaikataulun muutos antaa lisää maksuaikaa!

Voit halutessasi muuttaa pikavippisi maksuaikataulua. Maksuaikataulun muutos on laskukohtainen ja se on tehtävä viimeistään laskun eräpäivänä. Eräpäivää voi siirtää useampaan kertaan, mutta yhteensä enintään 30 päivää.

Lisää eräpäivän siirrosta

Hae lainaa tästä: Viestilaina

Luo PIN-koodi
  • Kun olet luonut PIN-koodin, sen jälkeen lainanhaku on näin helppoa:
  • Lähetä viesti LUOTTO Summa PIN-koodi numeroon 173172
  • Malli: LUOTTO 200 2345
  • Viesti täytyy lähettää samasta puhelinnumerosta joka on PIN-koodin luonnin yhteydessä ilmoitettu.
  • Viestin hinta on 1.90€.
Odota vastausta
  • Lähetämme lainaehdot sähköpostiisi ja saat hetken kuluttua lainapäätöksen tekstiviestinä.
Lainahakemuksen vahvistus
  • Jos hakemuksesi on hyväksytty, vastaa tekstiviestiin (numeroon 173172) kuuden (6) tunnin kuluessa sanalla VAHVISTAN.
  • Samalla vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt sopimusehtomme.
  • Vahvistusviestin hinta on 1.90€.
Rahat tilillesi
  • Vastaanotettuamme vahvistusviestisi, siirrämme rahat tilillesi muutamassa minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma-pe 9-21, la-su 11-19).

Hae tästä: Reissuluotto